Quantcast

http://picasion.com/

Χρυσή Αυγή: «Δειλή τρομοκρατική ενέργεια στο κέντρο της Βέροιας»

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγα λεπτά η Χρυσή Αυγή, για το συμβάν που έλαβε χώρα χθες τα ξημερώματα, στο κέντρο της Βέροιας, όταν αυτοκίνητο υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κόμματος δέχθηκε επίθεση με γκαζάκια από αγνώστους. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου: Τάγματα εφόδου του παρακράτους σε πλήρη δράση: Κατέστρεψαν όχημα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου της "Ελληνικής Αυγής". Σήμερα τα ξημερώματα, τα τάγματα εφόδου γνωστών παρακρατικών στοιχείων, εκτονώνοντας για άλλη μια φορά το ψευδο-επαναστατικό μένος και την οργή τους...
ξέσπασαν πάνω στο σταθμευμένο όχημα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Ημαθία, πυρπολώντας και καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.
Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η δειλή τρομοκρατική ενέργεια έγινε σε κεντρικότατο σημείο της πόλης της Βέροιας, χωρίς να επέμβει η αστυνομία, και σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι Εθνικιστές όμως ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ με τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας. Πολεμάμε το ψευδορωμαίικο και τα πλοκάμια του με κάθε νόμιμο μέσο.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ