Quantcast

http://picasion.com/

Νύχτες σινεμά στο ΣΤΑΡ Βέροιας

Δυο εκπληκτικές ταινίες προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ της πόλης μας, χαρίζοντάς μας νύχτες περιπέτειας αλλά και εμπειρία καλοκαιρινού σινεμά. Από αύριο 31/7, το BlockBuster του καλοκαιριού «Ηρακλής 3D», συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα με μεγάλη επιτυχία, ενώ στη θερινή αίθουσα του σινε ΣΤΑΡ, η «Τέλεια Ομορφιά» του Πάολο Σορρεντίνο μας μεταφέρει στη νυχτερινή Ρώμη... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

Αιθ 1:
Ηρακλής 3D (ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ)
Ώρες προβολών: 19.30 και 21.45

Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία για 2η και τελευταία εβδομάδα To BlockBuster του καλοκαιριού.

Ο «Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι» βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel , και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, θα δούμε τα εξής: Η ιστορία ξεκινά μετά την πραγματοποίηση των 12 Αθλων από τον Ηρακλή. Στοιχειωμένος από μια αμαρτία του παρελθόντος, ο ήρωας γίνεται μισθοφόρος. Μαζί με πέντε πιστούς συντρόφους, ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.


Ο τεραστίων (τρις)διαστάσεων ήρωάς μας προσλαμβάνεται από τον βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσει τον στρατό τους και να τον μεταμορφώσει σε μηχανή πολέμου, σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες.

Trailer: http://youtu.be/80dkBAlpLA4






Θερινή αίθουσα:


Η Τέλεια Ομορφιά
Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30
(Ταινία ποιότητας)
Η ταινία Η Τέλεια Ομορφιά (ιταλ. La grande bellezza) είναι δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία και σενάριο Πάολο Σορρεντίνο. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Τόνι Σερβίλλο, ο Κάρλο Βερντόνε και η Σαμπρίνα Φερίλλι.

Ο εκπληκτικός πρωταγωνιστής και ο βιρτουόζος σκηνοθέτης του «Il Divo» προσκαλούν σε μια φαντασμαγορική περιπλάνηση στις αμέτρητες ηδονές, τα ξέφρενα πάρτι και τις ολονύχτιες κραιπάλες της Ρώμης, με ξεναγό έναν κοσμοπολίτη συγγραφέα που βαρέθηκε να πνίγει τις υπαρξιακές κρίσεις του σε ακριβά κοκτέιλ και αρχίζει σταδιακά να συνειδητοποιεί τη ματαιότητα των πάντων.

Οπερετικό σε διαστάσεις και με σαφή δάνεια από τη «Ντόλτσε Βίτα» του Φεντερίκο Φελίνι, το καινούργιο φιλμ του Πάολο Σορεντίνο απλώνεται στην μεγάλη οθόνη ως ένα γνήσιο οπτικοακουστικό ντελίριο που στροβιλίζει ανθρώπους, τοποθεσίες και συμβάντα σε ένα ζωηρό καλειδοσκόπιο συμπεριφορών


Η ταινία:
· Διαγωνίστηκε στο εξηκοστό έκτο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών
· Απέσπασε Όσκαρ,
· Χρυσή Σφαίρα
· Βραβείο BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.


Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=cJ8O-Y2CXk8


(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στην αιθ:2)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ