Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κριτική της θεατρικής παράστασης «Λυσιστράτη» από το «Μήλον της Βέροιας»

Χθες το βράδυ, επισκέφτηκα και εγώ το θέατρο Άλσους για να δω από κοντά την παράσταση «Λυσιστράτη». Όλοι περίμεναν κάτι που θα τους ενθουσίαζε αφού και τα ονόματα των ηθοποιών το προμήνυαν. Αυτό συνέβη από την αρχή, με τη Μαρία Καβογιάννη και την Καίτη Κωνσταντίνου να προκαλούν τρανταχτά γέλια στους θεατές από την πρώτη κιόλας σκηνή. Στη συνέχεια, ο Αντώνης Λουδάρος ήταν απλά πολύ καλός στον ρόλο του Πρόβουλου ζεσταίνοντας το κοινό ακόμα περισσότερο...
μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο τρομερά ταλαντούχος Θανάσης Τσαλταμπάσης, σ' ένα ρόλο που του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει σε μεγάλο βαθμό το κωμικό του ταλέντο χωρίς να επαναλαμβάνεται.

Το αφαιρετικό σκηνικό τόνιζε ακόμα περισσότερο τη διαχρονικότητα του έργου και η σκηνοθεσία εμβαθύνει όχι απλά στη μάχη των δύο φύλων, αλλά στην αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων σε όλες τις κοινωνίες. Τα τραγούδια έντυσαν πολύ όμορφα τον χορό και γενικά ο θεατής έβλεπε μια αρκετά καλή παράσταση. Θεωρώ πως η συγκεκριμένη παράσταση ήταν μια από τις καλύτερες παραστάσεις του καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ