Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωϊνό καφεδάκι και φλυτζάνι... ΜΟΝΟ στο «Nota-Note»

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ «Nota-Note» ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ... ΜΑΝΙΑ!!!
Κάθε πρωί που πίνουμε τον ελληνικό μας καφέ στο ζεστό και όμορφο περιβάλλον του «Nota-Note», εκεί βρίσκεται ο μετρ της καφεμαντείας Αθανάσιος για να μας διαβάσει το φλυτζάνι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Μια από τις πιο ανατρεπτικές κινήσεις της πόλης μας, που έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση σε όλες τις ηλικίες. Οι προβλέψεις του είναι απίστευτες και με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και τα σχόλια που ακούγονται από τον κόσμο που τον επισκέφτηκε είναι κάτι παραπάνω από κολακευτικά...
αφού όσοι πήγαν ενθουσιάστηκαν με τις προβλέψεις και την αμεσότητα του Αθανάσιου και όπως μας είπε και ο ίδιος... ξαναπήγαν! 'Οπως μάθαμε, πολλοί είναι οι επώνυμοι και οι επιχειρηματίες που τον συμβουλεύονται για τις επόμενες κινήσεις τους και όχι μόνο αλλά και υποψήφιοι των επικείμενων εκλογών απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και μαθαίνουν τα μελλούμενα δια στόματος Αθανασίου! Για λόγους δεοντολογίας, δε μπορούμε φυσικά να αναφέρουμε ονόματα... έχουμε όμως τις προβλέψεις του Αθανασίου για το Δήμο Βέροιας!!!
Γιατί το φλυτζάνι μπορεί να κρύβει πολλά μυστικά και μεγάλες αλήθειες και ο ειδικός για να το αποκρυπτογραφήσει είναι ο Αθανάσιος στο «Nota-Note»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ