Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Hair Shop: Ανακαλύψτε τη διακοσμητική τέχνη στα χέρια σας...

Στο κατάστημα Hair Shop στη Βενιζέλου 28, εμείς οι γυναίκες βρίσκουμε τα πάντα για τα μαλλιά, το μακιγιάζ, για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος καθώς και μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα περιποίησης και διακόσμησης νυχιών. Τα χέρια μας είναι ένα βασικό μέσο έκφρασης και τα όμορφα και περιποιημένα νύχια προσδίδουν υγεία αλλά και θηλυκότητα και παίζουν βασικό ρόλο στη γυναικεία ομορφιά. Στο Hair Shop θα βρούμε προϊόντα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση των άκρων μας και τη διακόσμηση των νυχιών μας. Κρέμες ενυδάτωσης και scrub για απαλή και νεανική όψη των χεριών μας, απαραίτητη βάση για το ιδανικό μανικούρ. Υπέροχα χρώματα και τα πιο hot διακοσμητικά νυχιών (ημιμόνιμων και θερμοτζέλ) θα συμπληρώσουν με τον κατάλληλο τρόπο την εμφάνισή μας και θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ μας.

Στο Hair Shop θα βρούμε τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση των νυχιών, καθώς τα προϊόντα ανανεώνονται διαρκώς και επιλέγονται προσεκτικά ένα-ένα.


ΣΕΤ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 

ΜΟΝΟ 99,90ΕΥΡΩ!!!

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει εξάλλου, η διάθεσή μας ακολουθεί τις προσταγές της μόδας... ΧΡΩΜΑ! Ανακαλύψτε τα όλα στο Hair Shop!!!

Βενιζέλου 28
τηλ. 2331024141

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ