Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασχαλιάτικο δελτίο αναφοράς fashion police Βέροιας

ΓΡΑΦΕΙ Η MADAME FRIKARO
Μα καλά βρε Bεροιώτη; Τι νόμιζες; Ότι επειδή συνέλαβα τον μισό γυναικείο πληθυσμό της πόλης εσύ θα ήσουν ασφαλής; Αυτόφορο χρυσέ μου, φυσικά! Σήμερα όπως καταλάβατε το δελτίο αναφοράς της αστυνομίας μόδας της Βέροιας είναι ανδρική υπόθεση. Όπως παραδώσατε κύριοι ταυτότητα ρούχου, ασφάλεια οφθαλμού και άδεια κυκλοφορείας. Μα φυσικά και δεν θα είχατε ασφάλεια και άδεια αφού το ρούχο που φοράς είναι ανθυγιεινό και έχει αποσυρθεί λόγω κακού γούστου. Σοβαρά, τι σε έπιασε κύριε εσένα που εντόπισα σε κεντρικό καφέ να καμώνεσαι τον ωραίο, στην μεγάλη παρέα σου σε κεντρικότατο μάλιστα καφέ με φήμη...
στον καλοντυμένο (και κλαρινογαμπρισμένο) κόσμο με μια ξεθωριασμένη ζακέτα, ένα μπλουζάκι τρίτης διαλογής παραγωγής τρίτης βιοτεχνίας της Κίνας, πολυεστερικά και τα δυο (κρά κάνει η μπόχα της μασχάλης). Κι όμως φροντισες η εμφάνιση σου να κάνει εντύπωση. Όλοι νομίζουν ότι το καφέ παπούτσι που έχει το χρώμα κόπρανου είναι του παππού σου. Κάτσε-κάτσε! Τι νόμιζες; Ότι έχεις πρόστιμο μόνο γι’ αυτό; Το μαλλί ποια αγελάδα στο έγλειψε καλέ μου; Που έχεις μείνει; Στην εποχή εκείνου του ροζ ζελέ που έπαιρναν οι γιαγιάδες στα εγγόνια; Τίποτα, τίποτα! Ισόβια θα σε κλείσω μέσα. Πρώτων, για κακό ντύσιμο! Δεύτερων, για το κακό μαλλί. Τρίτον, γιατί χαλάς την αισθητική του μέσου όρου. 

Αρχικά, έχεις το δικαίωμα να μην μιλήσεις. Ότι και να πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίων σου στο δικαστήριο της μόδας. Λοιπόν, για να γλιτώσεις τα ισόβια και επειδή Ανάσταση έρχεται βγάλε σημειωματάριο και γράφε. Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 σημαίνει χρώμα άρα τα μουντά χρώματα πέταξε τα. Όσο κι αν δεν βοηθάει ο καιρός μπορείς να τον πολεμήσεις με ένα δερμάτινο ή με μια καμπαρντίνα. Αρχικά, επειδή αξίζει να ντυθείς επώνυμα και με καλές τιμές κάνε μια βόλτα στο κατάστημα ένδυσης ΜΕΤΡΟ στην Μ. Αλεξάνδρου και Βενιζέλου γωνία. Οι νέοι άνδρες που θέλετε να έχετε στυλ με άποψηπροτιμήστε mixnmatch επίσημες και καθημερινές εμφάνισεις. Οπωσδηποτε, θα προμηθευτείτε ένα chino. Είναι ευκολοφόρετο, άνετο και ότι πιο μοδάτο. Στην καθημερινή σου εμφάνιση θα το φορέσεις με ένα αθλητικό ή boatshowμε γυρισμένο το ρεβέ. Στην επίσημη εμφάνιση θα το φορέσεις με ένα μονόχρωμο ή ένα floral (όχι χαβανέζικο) πουκάμισο το οποίο με μια γραβάτα ή ένα παπιγιόν γίνεται σουπερ μοδάτο και στυλατο. Το μαλλί φέτος επιβάλλεται να είναι στα όρια του κλασσικού και του πολύ μοντέρνου. Το κλασσικό κούρεμα με την χωρίστρα στο πλάι το κρατάμε. Απλά το εμπλουτίζουμε με μύτες, καθαρό σβέρκο και πλάγια !

Αστυνόμος μόδας madame frikaro σας αναφέρω ότι το δελτίο αναφοράς έκλεισε. Καλή Ανάσταση σε όλους και φυλαχτείτε...ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ