Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκατοντάδες καθολικοί - τουρίστες κατέκλυσαν τη Βέροια...

ΤΕΛΕΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας και της καλής συνεργασίας των Δήμων Βέροιας - Θεσσαλονίκης, ο δήμος μας με την υποστήριξη των στελεχών της Κ.Ε.Π.Α., διοργάνωσε υποδοχή για τους επισκέπτες του πρώτου πολυάριθμου (453 άτομα) γκρουπ προσκυνητών pilgrim – θρησκευτικοί τουρίστες από τη Γερμανία και την Αυστρία- οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον Αρχιεπίσκοπο Βιέννης και Καρδινάλιο της Αυστρίας Christoph Schonborn και 7 επισκόπους , τέλεσαν υπαίθρια λειτουργία στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 13.00 το μεσημέρι.

Τον Αρχιεπίσκοπο Βιέννης και Καρδινάλιο της Αυστρίας όπως και τους επισκέπτες αποχαιρέτισε στη λήξη της επίσκεψής τους στη Βέροια η Δήμαρχος , Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η οποία σε σύντομο χαιρετισμό ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστούμε που τιμήσατε τη Βέροια και προσκυνήσατε στο χώρο όπου ο Απόστολος των Εθνών και Ιδρυτής της Εκκλησίας μας κήρυξε το λόγο του Θεού προς τιμήν του, όπου επί ένα μήνα στην αρχή του καλοκαιριού η Μητρόπολή μας διοργανώνει εκδηλώσεις και μεγάλο επιστημονικό συνέδριο , τα ΠΑΥΛΕΙΑ. Η Ιστορία αυτής της πόλης, που είναι πολύ σημαντική , χάνεται στα βάθη των χιλιετιών. Την πόλη αυτή και τους μνημειακούς της θησαυρούς δε μπορείς να ανακαλύψεις σ’ ένα σύντομο ταξίδι. Για αυτό, σας περιμένουμε πάλι.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ