Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Τζήμα - Τόπη Συρμούλα, μια ενεργή πολίτης με πλούσια εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση

Η Τζήμα - Τόπη Συρμούλα, επέλεξε να σταθεί στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας με το συνδυσμό «Δύναμη Πολιτών». Γεννήθηκε το 1981, γονείς της ο Συγγραφέας και Ζωγράφος Αστέριος Τζήμας και μητέρα της η Μαίρη Καλαμαρά, εκπαιδευτικός. Εισήχθη από τους πρώτους στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ από την οποία και αποφοίτησε με άριστα. Κατόπιν ολοκλήρωσε με υποτροφία τις Μεταπτυχιακές Σπουδές της στο κλάδο Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Τμήματος Νομικής του ΑΠΘ, όπως επίσης αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.
Διορίστηκε κατόπιν επιτυχίας της σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και εργάστηκε με επιτυχία στη Διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στο γραφείο Νομικής Υποστήριξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας. Σήμερα είναι καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης Νομικών και Πολιτικών Επιστημών και Δικηγόρος. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τόπη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο στην πόλη της Βέροιας και έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Δραστηριοποιήθηκε αρχικά με επιτυχία στους φοιτητικούς συλλόγους, αλλά και μετέπειτα στην πόλη της Βέροιας η πορεία της συνοδεύεται από πλούσια εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση σε σωματεία και φορείς της πόλης.



Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Η πόλη μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, γνώσεις και όρεξη για δουλειά και αλλαγές που θα τη μετατρέψουν σε μια πόλη αντάξια των δικών μας προσδοκιών αλλά και των παιδιών μας. Ο θεσμός του Καλλικράτη ισχυροποίησε τις τοπικές κοινότητες. Το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, έχει ισχυρό γνωμοδοτικό και αποφασιστικό ρόλο. Αποτελεί την εισηγητική δεξαμενή όλων των σοβαρών θεμάτων που αφορούν την Πόλη και τη συνεργασία με τα αρμόδια όργανα. Για τη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι δημότες που ανήκουν στη στενή πόλη της Βέροιας, οι δημότες της Μέσης, του Λαζοχωρίου, του Ταγαροχωρίου και του Κυδωνοχωρίου. Η διάρθρωση του ψηφοδελτίου για την Εκλογική Περιφέρεια Βέροιας θα έχει ως εξής : Στο πάνω μέρος ψηφίζουμε για το Κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο (μέχρι 3 σταυρούς), στο μέσο του ψηφοδελτίου ψηφίζουμε δημοτικούς συμβούλους από τις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες π.χ. Δοβρά, Απ. Παυλου κτλ ( μέχρι 1 σταυρό) και στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου ψηφίζουμε γα την Τοπική-Δημοτική Κοινότητα Βέροιας (μέχρι 2 σταυρούς).

Ζητώ με όλη μου τη δύναμη τη στήριξη σου, κανείς δεν περισσεύει για να δώσουμε τη δυναμική που χρειάζεται ένας τόσο σημαντικός θεσμός όπως αυτός της Δημοτικής Κοινότητας.

Τζήμα –Τόπη Συρμούλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ