Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Τρελές ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας

ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Δεν πίστευαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ αυτό που αντίκρισαν σήμερα το πρωί στην Τούμπα. Μια τεράστια ουρά είχε σχηματιστεί έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου για τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού. Από τη ΠΑΕ δόθηκε η εντολή να λειτουργήσουν και τα 11 ταμεία προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που περίμενε για τα πρώτα 6.000 εισιτήρια. Η αγορά εισιτηρίου γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και αφορούν κατόχους διαρκείας στις θύρες 1, 2, 3, 5, 6 και 7. Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ, για τους VIP είναι 30 ευρώ..


Στην αντίπερα όχθη, ανάλογη εικόνα επικρατούσε και στα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού, καθώς τα εισιτήρια που εκδόθηκαν σήμερα, προσέλκυσαν ουρές στη Λεωφόρο από νωρίς το πρωί. Η διάθεση των 21.300 εισιτηρίων που έχει στην διάθεσή του ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ενόψει του τελικού του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα. 
Όπως είναι γνωστό τα μισά από τα εισιτήρια θα πάνε στους συνδέσμους, ενώ προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και αν μείνουν εισιτήρια τότε θα πωλούνται στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Πάντως, από νωρίς στη Λεωφόρο σχηματίστηκαν ουρές και είναι θέμα χρόνου το sold out.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ