Quantcast

http://picasion.com/

Η Νίκη Καρατζιούλα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη-Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία»

Η Νίκη Καρατζιούλα θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη-Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία». Σε δήλωσή της σχετικά με την υποψηφιότητά της αναφέρει:«Φίλες και φίλοι, επέλεξα να συμπορευτώ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη-Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία». Δύο ήταν κυρίως οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφασή αυτή. Αρχικά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο, άφθαρτο, με εμπειρία, παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε μια εποχή που όλοι μας έχουμε αντιληφθεί την ανάγκη για νέους ανθρώπους, νέες ιδέες, νέες πρακτικές.

Από την άλλη, είναι γνωστό ότι έχουμε συγκεκριμένη πολιτική αναφορά, παρά τις όποιες, σοβαρές ενστάσεις για τη σημερινή ακολουθούμενη πολιτική. Ο χώρος αυτός επέλεξε προ έτους και ανέθεσε στον Απόστολο Τζιτζικώστα τη συνέχεια της διοίκησης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ζητείται σήμερα, χωρίς σαφή αιτιολόγηση και με τρόπο που θυμίζει τις χειρότερες μέρες επιβολής εκ των άνω ,αποφάσεων των πολιτικών συστημάτων, που όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι ετελεύτησαν τον βίο τους, η αντικατάσταση ενός νέου ανθρώπου από έναν άλλο, καθ' όλα σεβαστό, πλην όμως έχοντα σοβαρά καθήκοντα να εκπληρώσει ,αν επιθυμεί να εργαστεί. Η κίνηση αυτή προκαλεί τον δημοκρατικό πολίτη και την κοινή λογική. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δικαιούται να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και εμείς οι πολίτες θα σταθούμε στο πλευρό του κινούμενοι από το περί δικαίου αίσθημα.

Σας ζητώ να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο διότι απεικονίζει το νέο και διότι με την ψήφο μας θα απαγορεύσουμε στο πολιτικό προσωπικό των Αθηνών να ασχημονεί σε βάρος της περιφέρειας».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Βέροια τον Μάρτιο 1974

Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Βασιλείου (Ιδιωτικός υπάλληλος). Έχει 2 παιδιά την Ελευθερία 14 χρονών και τον Κωσταντίνο 10 χρονών.

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Βέροιας το 1991. Το 1996 αποφοίτησε από το τμήμα φυσιοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Το 2006 διορίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας ως φυσιοθεραπεύτρια.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Μακεδονιδος από το 2007 εως και το 2010.

Υπήρξε μέλλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ την περίοδο 1993-1997.

Μέλος της Νομαρχιακής –υπεύθυνη γυναικών-τομεαρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας 2010 εως σήμερα.

Ταμίας του περιφερειακού τμήματος φυσιοθεραπείας της Ημαθίας από το 2012 μέχρι σήμερα.

Αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας από 2014.

Μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του παιδικού σταθμού "Θεανώ Ζωγιοπούλου".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ