Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΝΤΙ-ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ: «Τα προβλήματα της Βέροιας δεν έχουν πολιτικά χρώματα»

Μπορεί η τοπική οικονομία να προσπαθεί να μπει σ' ένα κλίμα σταθεροποίησης, αλλά στην πολιτική ζωή της Βέροιας, εξακολουθούν να κυριαρχούν οι σκληρές αντιπαραθέσεις, να διαμορφώνεται ένα κλίμα ακραίας πόλωσης ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες βαρύτατων χαρακτηρισμών και προσωπικών επιθέσεων δίχως πολιτικής ουσίας. Ιδιαίτερα από την πλευρά των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι τόνοι ανεβαίνουν καθημερινά κατακόρυφα, με ευθείες επιθέσεις κατά της ηγεσίας των άλλων συνδυασμών. Είναι αυτονόητο και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των υποψηφίων να ασκούν δριμύτατη κριτική αλλά όχι στα όρια του λαϊκισμού. 
Σε μια περίοδο που η πόλη μας δίνει τη μάχη της ανασύνταξης, είναι παράλογο να δυναμιτίζεται κατ' αυτόν τον τρόπο το πολιτικό κλίμα και να καλλιεργείται πάλι ένα κλίμα αστάθειας και αδυναμίας στοιχειώδους συνεννόησης μεταξύ πολιτών που ζούνε στην ίδια πόλη. 

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους τόσο οι υποψήφιοι δήμαρχοι όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πως ούτε οι πολίτες, ούτε η οικονομία της Βέροιας αντέχουν μια συνεχή πολωτική και διχαστική αντιπαράθεση. Χρειάζεται ψυχραιμία, συνεννόηση και προπαντός συμφιλίωση. 

Γιατί τα προβλήματα της Βέροιας δεν έχουν ούτε χρώματα, ούτε πολιτικά κριτήρια!!! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ