Quantcast

http://picasion.com/

Θεοδωρίδου-Σαμαράς: Νέος έρωτας στη showbiz;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Σαμαρά; Φήμες θέλουν την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή να διατηρούν σχέση!Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, η τραγουδίστρια πηγαινοέρχεται συνεχώς στην Σκωτία όπου ζει ο ποδοσφαιριστής…
«Τα ψηλοτάκουνα των μπουζουκιών και τα εξάταπα του ποδοσφαίρου κατά κάποιον τρόπο «τέμνονται». Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα από το μακρινό και πρόσφατο παρελθόν με ειδύλλια τα οποία εξελίχθηκαν σε γάμους.
Δεν ξέρουμε αν θα βαδίσουν σε αυτόν το δρόμο και οι Γιώργος Σαμαράς και Νατάσα Θεοδωρίδου (μοιάζει πολύ πρώιμο αυτό), αλλά η φημολογία για τη σχέση τους έχει αναπτυχθεί από τον περασμένο Νοέμβριο -μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο- και δεν έχει διαψευστεί. Το νεότερο μάλιστα της ιστορίας είναι πως η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να κάνει το ταξίδι Ελλάδα - Σκωτία να μοιάζει με τη διαδρομή Μαρούσι - Φάληρο!
Ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη νύχτα υποστηρίζουν ότι η Θεοδωρίδου αδημονεί κάθε εβδομάδα να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της στο κέντρο όπου εμφανίζεται για να μπει στο αεροπλάνο και να ανταμώσει τον διεθνή άσο της Σέλτικ...
Αυτή είναι η έγνοια της και ενδεχομένως να σιγοτραγουδάει και το «αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου, στου κορμιού τα παλάτια σου, σαν βασίλισσα μπήκα».
Από την άλλη μεριά -όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι- ο «Σαμ» έχει ένα επιπλέον πρόσωπο να συναντήσει -πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του- κάθε φορά που πατάει το πόδι του στην Αθήνα. Επειδή όμως εκείνος έχει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (με περιορισμούς), αυτή που ετοιμάζει συχνότερα τη βαλίτσα του ταξιδιού είναι η Νατάσα (σημειωτέον πως αυτόν τον καιρό εμφανίζεται μαζί με τη Μαρινέλλα στον Βοτανικό).
Ο έρωτας άλλωστε χρόνια δεν κοιτά. Ο «Σαμ» είναι κατά 15 χρόνια νεότερος από τη λαϊκή τραγουδίστρια (γεννηθείς Φεβρουάριο 1985, ενώ η Νατάσα Οκτώβριο του 1970), αλλά σε τέτοια θέματα δεν πέφτει λόγος στο... ληξιαρχείο», αναφέρει η εφημερίδα Goal news. Πάντως, τόσο η Νατάσα όσο και ο Γιώργος δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός, αλλά δεν το έχουν και διαψεύσει! Ο χρόνος θα δείξει τι τελικά συμβαίνει ανάμεσα στη τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή!
 

http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ