Quantcast

http://picasion.com/

Όλα αλλάζουν στα δελτία των οκτώ!


Όλα αλλάζουν στα δελτία των οκτώ!Όπως δείχνουν τα πράγματα, το 2012, τηλεοπτικά δεν θα πλήξουμε. Θα φροντίσουν γι’ αυτό, τα δελτία των οκτώ και οι μετακινήσεις που προαναγγέλλονται στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Όλα δείχνουν ότι άνκορμαν του ΑΝΤ1 (για τουλάχιστον 4 μέρες την εβδομάδα) θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ στη «μάχη των οκτώ» ετοιμάζεται να επανέλθει ο Alpha, με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιάννη Παπαγιάννη.

Το Alter βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, το Star θα μαζεύει τα γνωστά νουμεράκια του, οπότε η πίτα θα ξαναμοιραστεί και ο ανταγωνισμός θα σκληρύνει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο Mega. Το κανάλι της Μεσογείων, έχει καταγραφεί ως συστημικό στη συνείδηση των τηλεθεατών και αυτό, όσες προσπάθειες και αν κάνει ο Γ. Πρετεντέρης, δεν αλλάζει. Είναι κανάλι που φορτίζει αρνητικά τον μέσο τηλεθεατή, ο οποίος ζει καθημερινά στο πετσί του την πολιτική του Μνημονίου- πολιτική που το Mega έχει υπερασπιστεί με πάθος ανάλογο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Επιπροσθέτως στη Μεσογείων γνωρίζουν ότι από τον Χατζηνικολάου μπορούν να χάσουν με ευκολία- υπάρχει και προϊστορία. Οπότε, τρεχάτε ποδαράκια μου.

Ο ΑΝΤ1 παίρνει τον Χατζηνικολάου για να κερδίσει. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι ήττα ανάλογη με εκείνη των Γερμανών στο ρωσικό μέτωπο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Χατζηνικολάου κέρδιζε και όταν βρισκόταν στο Alter κανάλι που είχε όγκο πολύ μικρότερο από τον ΑΝΤ1, αλλά και πολύ πιο έντονο ενημερωτικό προφίλ. Επιπροσθέτως, ο ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει ένα διαφορετικό στιλ στο δελτίο ειδήσεων. ΟΝ- βίντεο, ΟΝ- βίντεο, άντε και ένα- δυο σύντομα παράθυρα. Αυτό φυσικά πρέπει να αλλάξει. Και φυσικά, μένει να δούμε ποιοι θα εμφανίζονται στα παράθυρα του Χατζηνικολάου. Δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 ή θα πάρουν και κάνα δυο από το Alter;

Στον Alpha ο Κοντομηνάς επιστρέφει και μεταφέρει το δελτίο ειδήσεων στις οκτώ- ενδεχομένως να αρχίζει λίγο νωρίτερα, στις 19.30, αλλά στις οκτώ θα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Θα το εμπιστευθεί στον Γιάννη Παπαγιάννη ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα δικό του κοινό, σε δελτίο εναλλακτικό- απέναντι στα κεντρικά δελτία των άλλων. Τέτοιο δελτίο θα κάνει και ο Alpha: επιθετικό- καταγγελτικό και αποκαλυπτικό. Ήδη επανεμφανίστηκε ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίο θα είναι κάθε βράδυ δίπλα στον Παπαγιάννη. Η πολιτική γραμμή αντιμνημονιακή- αυτό που νοιώθει ο κόσμος στο πετσί του. Όπλο τους ότι θα μπορούν να πουν πράγματα που δύσκολα θα λένε οι άλλοι. Άλλωστε η αποκτηθείσα εμπειρία από το EXTRA 3 του Γιάννη Παπαγιάννη αλλά και η σκληρή αντιμνημονιακή γραμμή την οποία έχει επιλέξει ο δημοσιογράφος είναι αναμφισβήτητα το «χαρτί» του κ. Κοντομηνά και μάλλον ο εφιάλτης των υπολοίπων ανταγωνιστών.


Η ουσία πάντως είναι ότι δεν θα πλήξουμε…
Γιώργος Παλαιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ