Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κ. Στικούδη: Η απάντηση - σοκ σε ερώτηση περιοδικού για τους άντρες!

Στο Down Town μίλησε η Κατερίνα Στικούδη και αποκάλυψε αν έχει ποτέ "κερατώσει" σύντροφό της, ενώ εντύπωση προκαλεί η απάντηση - σοκ σε άλλη ερώτηση του περιοδικού για τους άντρες! Τι το... προκλητικό είπε η σέξι παρουσιάστρια; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Κατ' αρχήν σε ερώτηση για το αν την έχουν "κερατώσει" απάντησε: «Δεν το έχω καταλάβει... Κι αν έχει γίνει ποτέ, καλύτερα που δεν το ξέρω»! Σε ερώτηση αν ή ίδια έχει μπει ποτέ στον πειρασμό, ήταν πάλι κατηγορηματική: «Όχι! Κι έχω κάνει πολύ λίγες σχέσεις»!
Και πάμε στο επίμαχο ερώτημα που προκάλεσε και την απάντηση - σοκ της Κατερίνας: «Υπάρχει αυτός ο προβληματισμός για την "ύπαρξη των αντρών"; Και που βρίσκονται;», τη ρώτησαν κι εκείνη έκανε όλο τον κόσμο να ασχολείται με την απάντησή της:
(Γέλια)...«Πραγματικά αν ήμουν άντρας, θα είχα μεγάλα αρχ...α. Θα ήμουν πολύ δυναμικός! Πολλές φορές οι άντρες χάνουν το ρόλο τους»!
Η Κατερίνα Στικούδη κατέληξε λέγοντας ότι είναι υπέρ του να είναι οι γυναίκες οικονομικά ανεξάρτητες και δυναμικές! Πάντως με αυτή της τη συνέντευξη σίγουρα το απέδειξε και στην πράξη...

http://www.markos.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ