Quantcast

http://picasion.com/

Πρωτοχρονιά με χιόνι θα κάνουν οι Bεροιώτες!!!

pigadia2Πρωτοχρονιά με χιόνι θα κάνουν οι Ημαθιώτες που θα βρεθούν στα χιονοδρομικά κέντρα του νομού. Το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού που μας εξέπληξε ευχάριστα τις μέρες των Χριστουγέννων συνεχίζεται και τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, με τσουχτερό κρύο στις πεδινές περιοχές του Νομού Ημαθίας και χιόνια στα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 3-5 Πηγάδια.
Για το λόγο αυτό, όσοι πρόκειται να κινηθούν από σήμερα και για τις επόμενες μέρες στο οδικό δίκτυο του νομού πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί λόγω του παγετού. Όσοι κατευθυνθούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους.
Τα χιονοδρομικά κέντρα «βούλιαξαν» όλες τις προηγούμενες ημέρες από κόσμο. Χαρακτηριστικά της δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, τα 3-5 Πηγάδια επισκέφθηκαν 3.500-4.000 άνθρωποι ενώ στο Σέλι ο αριθμός των επισκεπτών, από την πρώτη μέρα που χιόνισε στο βουνό μέχρι σήμερα, ξεπερνά τους 1.000 ημερησίως. Νούμερο που σύμφωνα με τον πρόεδρο του χιονοδρομικού κέντρου είναι πρωτόγνωρο καθώς η τελευταία φορά που οι επισκέπτες του Σελίου έκαναν λευκές γιορτές ήταν το 2005. «Περιμένουμε ακόμα 10 πόντους χιόνι για σήμερα. Αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα έχει παγωνιά. Καλούμε τον κόσμο να ζεσταθεί την Παραμονή το βράδυ στην πλατεία του χωριού που θα ανάψουμε φωτιές και θα κεράσουμε κρασί. Με τη βοήθεια του δήμου οι δρόμοι είναι καθαροί και καλούμε όλους τους φίλους των χειμερινών σπορ και όχι μόνο να μας επισκεφθούν», λέει ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, Στέργιος Ζυγουλιάνος.

http://www.maknews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ